Team-building

Verloopt de samenwerking binnen het team goed, maar wilt u met hernieuwde energie verder dan is de Team-park Team-Building precies wat u zoekt!
 

Samenwerkingsopdrachten


Onze samenwerkingsopdrachten vragen het beste van het team. Creativiteit, flexibilteit en overleg zullen het team steeds weer een stap verder brengen. Plezier zal zeker de boventoon voeren. Na elke opdracht bekijkt het team kort wat er goed ging in de samenwerking en waar ze nog extra aandacht aan kunnen geven. Zo krijgt het team de gelegenheid om bij een volgend onderdeel direct het geleerde in de praktijk te brengen. Aan het eind van de dag worden er concrete afspraken gemaakt die meegenomen kunnen worden naar de dagelijkse praktijk.

Competitie-element


Mocht u met meerdere teams gaan deelnemen dan kan er een competitie-element aan De dag worden toegevoegd zodat aan het eind het best samenwerkend team gehuldigd kan worden. Daarbij zullen niet de fysieke-, maar de samenwerkingsfactoren de uitslag bepalen. De foto's van deze dag zullen tot lang na de teambuilding nog voor plezier en gespreksstof zorgen!